marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dică, declarație halucinantă, după ce Rădoi i-a făcut primul 11: „Nici măcar eu nu-l știam”

Într-un joc psihologic, înaintea duelului direct, Rădoi a indicat titularii lui Dică. Răspunsul tehnicianului de la FCSB a venit zilele trecute, după meci, și a fost magic. CSU Craiova s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FCSB, într-un joc câștigat magistral de Mirel Rădoi.

Antrenorul oltean a început războiul psihologic înainte de partidă, când a numit titularii lui Dică. Ce-i drept, a prins doar 9 din 11, Crețu și Haruț fiind jucătorii pe care tehnicianul Craiovei i-a sărit din schemă: „Nu este ciudat, fiecare reprezintă o echipă, un număr mare de suporteri. E clar că ne știm amândoi ideile, gândurile. Cum noi am pregătit câteva lucruri, sigur și ei au pregătit. Cred că în mare parte știm primul «11» al celor de la FCSB. Mă pot încumeta să spun că în poartă va fi Târnovanu, în linia de 4 vor fi Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic, cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv. Interi vor fi Olaru și Octavian Popescu, apoi în față Coman, Cordea și Compagno. Mari surprize nu pot să apară. Și ei au informații despre noi. Să vedem cum vom evolua. Nu e o mare problemă oboseala lor, 5 dintre jucătorii amintiți nu au jucat joi”.

La DigiSport, Dică a atins și acest subiect și, a declarat, surprinzător, că nici măcar el nu știa echipa pe care o va alinia, argument în acest sens fiind situația medicală a lui Florinel Coman: „A fost bună reîntâlnirea, la fel ca întotdeauna. Am fost colegi la Steaua, am făcut performanță, știți și relația mea cu el. A fost singurul om pentru care am acceptat să fiu secund, pentru că m-am înțeles foarte bine cu el. Nu m-am simțit ca un secund, aveam sarcini în jocul ofensiv, îi explicam ce vreau să fac. Dacă mai voia el să facă ceva în plus, discutam, dar eu mă ocupam de faza ofensivă. Am avut o colaborare foarte bună cu el. Nu știu ce a vrut să facă el atunci când a declarat primul 11, pentru că nici măcar eu nu-l știam. Coman era accidentat, vineri aflasem că nu e ceva foarte grav și ne putem baza pe el la acel joc”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica