joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Problemele se țin lanț pentru Rădoi: va trebui să inventeze fotbalul fără atacanți!

După Ivan, Koljic și Baiaram a venit și rândul lui Markovic să se rupă. Cu cine va juca în avanposturi Rădoi În ultimul meci de campionat, cu FCSB, Mirel Rădoi a demonstrat că este un tactician desăvârșit, bătând echipa nașului Becali cu un singur vârf în teren. A născocit un 4-5-1 care a adus toate punctele.

Însă provocările abia acum încep pentru tânărul tehnician oltean, care va trebui să se descurce fără vreun vârf autentic, asta dacă nu-și revine Ivan până la ora jocului cu Voluntari. Și asta pentru că Jovan Markovic s-a accidentat sub tricolor, la amicalul România U21 – Spania U21. În minutul 23, Markovic a fost lovit de un fundaș spaniol și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vârful CSU a mai rezistat în teren doar 12 minute, apoi a acuzat o problemă musculară și a cerut schimbarea.

Nu se cunoaște încă gravitatea accidentării, dar pierderea lui Markovic ar fi una grea, având în vedere că Rădoi nu i-a avut la dispoziție în ultima perioadă nici pe Koljic, Ivan ori Baiaram, ceilalți jucători cu profil ofensiv din lot. Elvir Koljic (27 de ani) a fost operat la tendonul mușchiului aductor lung de la piciorul drept și poate reveni pe teren în aproximativ două luni și jumătate. Ivan și Baiaram au avut probleme musculare. Rivaldinho pare să fi venit accidentat în Bănie. Jovan Markovic a reușit două goluri și două pase decisive în 14 meciuri pentru CSU Craiova în actuala stagiune. CSU Craiova va întâlni la data de 30 septembrie, de la ora 21:00, gruparea FC Voluntari, în runda a 12-a din Superligă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica