miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paula Seling, concert la Spitalul Clinic de Urgență Craiova

Luni 26 septembrie, începând cu orele 14:00, la Spitalul Clinic de Urgență Craiova va avea loc un concert extraordinar si inedit. Îndrăgita artistă Paula Seling alături de Orchestra New Hope, dirijată de Octavian Lup, vor oferi medicilor si pacienților un moment muzical. Printre soliștii concertului se numără și Valentin Șerban, câștigătorul concursului internațional „George Enescu” si Rafael Butaru, concertmaistrul Operei Naționale din București si al Filarmonicii „George Enescu”.

Durata concertului va fi de aproximativ 45 de minute, iar titlul acestuia este “Muzica Vindecă”. Acest eveniment este susținut de către TeraSteel, producător strategic de panouri termoizolante in Europa Centrală și de Est.

Despre Orchestra New Hope

Policlinica Buna Vestire Craiova

Când pasiunea, iubirea pentru semeni și bucuria cântatului împreună se împletesc cu excelența, ia ființă MUZICA. Cea vie și eternă. Ea este forța care definește personalitatea fiecărui muzician al orchestrei New Hope. Tinerii interpreți, selectați riguros, sunt membrii în cele mai importante orchestre din țară: Filarmonica George Enescu, Orchestra Națională Radio, Orchestra Operei Naționale București, Orchestra Română de Tineret. Făcând front comun în formarea unui grup unit și omogen, artiștii au un singur țel: prin actul interpretativ să pătrundă în cele mai profunde tărâmuri ale conștiinței și sufletului uman, lăsând acolo… SPERANȚĂ! Experiențele concertelor din cadrul proiectului New Hope, sunt o vie mărturie că muzica ridică, muzica înalță, MUZICA VINDECĂ!

Despre Paula Seling

Paula Seling este  solistă, compozitoare, producător muzical, prezentator TV, artist, născuta într-o zi de Crăciun. A început să studieze pianul de la vârsta de 6 ani, câștigând câteva premii ca si pianist. La vârsta de 10 ani a susținut primul minirecital ca si solist vocal, acompaniata de corul scolii. De atunci a câștigat aproape toate trofeele festivalurilor de muzica din Romania. Din 1998 si pana acum a lansat peste 17 albume solo, atât cu muzica pop, dar si de colinde si muzica religioasa, multe dintre acestea fiind scrise, orchestrate si produse de ea. Paula si-a „împrumutat” vocea personajului Holly Viteza in producția „Mașini 2” si a interpretat piesa „Chiar pot zbura” de pe coloana sonora a filmului de animație Disney, „Neînfricata”(BRAVE).  De-a lungul timpului a avut numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicala si a cântat pe scene alături de mari interpreți. A reprezentat de doua ori, alături de Ovi, Romania la Eurovision, unde in 2010 au reușit să obțină locul 3. Din 2008 are propria casa de producție. Este membru UCMR, UCMR-ADA si absolventa a Conservatorului din București, secția de Compoziție Jazz, Muzica Ușoară, domeniu în care are și Master.

Despre Octavian Lup

Octavian Lup este unul din cei mai străluciți violonceliști ai generație sale, un reprezentant al excelenței în arta muzicală, și o personalitate remarcată pe podiumul scenelor naționale și internaționale. Laureat a numeroase concursuri din România și din străinătate, Octavian Lup a concertat pe patru continente ale lumii, alături de nume cu rezonanță din domeniul muzicii clasice. Asemeni lui George Enescu, s-a perfecționat la celebrul Conservator Superior Național de Muzică din Paris. Pe lângă activitatea solistică intensă, își dedică timpul tinerei generații de muzicieni, fiind lector universitar doctor la academia de muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Pasiunea pentru oameni și pentru muzica l-a determinat să conceapă proiectul New Hope, în anul 2019. Acest proiect are scopul să aducă, prin muzică, bucurie în sufletele oamenilor suferinzi și celor care le sunt alături.

Politica