vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Craiova. Tânăr reținut de polițiști, după ce a furat un telefon 

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Craiova a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce ar fi furat un telefon mobil care aparținea unui adolescent în vârstă de 16 ani. Întâmplarea s-a petrecut luni, 19 septembrie, pe strada Științei din Craiova, când, hoțul ar fi sustras de la victimă, prin violență, telefonul mobil și suma de 55 de lei.

”Ieri, 21 septembrie, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, la data de 19 septembrie a.c., în timp ce se deplasa pe strada Științei din Craiova, ar fi împins un adolescent de 16 ani şi prin ameninţări cu acte de violenţă, l-ar fi deposedat de un telefon mobil și suma de 55 de lei, cauzând un prejudiciu de aproximativ 450 de lei. În cursul zilei de ieri, tânărul a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Joi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Politica