sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rapidiștii îi acuză pe olteni: „Incidentele au fost premeditate”

Victor Anglescu, unul dintre finanțatorii grupării din Giulești, continuă să atace gruparea patronată de Mititelu.

După „războiul” de la Târgu Jiu dintre rapidiști și olteni, de acum câteva zile, Victor Angelescu acuză clubul organizator că a premeditat totul. Finanțatorul giuleștenilor este de părere că oficiali ai oltenilor i-au ajutat pe suporterii din Bănie să meargă la galeria Rapidului și să fure un steag, lucru care i-a făcut pe ultrașii giuleștenilor să reacționeze dur.

A fost premeditat, nu poți să nu spui că nu a fost premeditat. Cum poți să ai acea îmbrăcăminte galbenă de foto, dacă nu de la club? E clar că un oficial al clubului U Craiova 1948 a ajutat pe cineva din galerie să fie mult mai aproape ca să poată sustrage un steag.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Orice s-ar fi întâmplat, era clar că galeria Rapidului va reacționa și va intra pe stadion. Avem și noi firmă de stewarzi. Stewarzii nu poartă spray lacrimogen. Nu există așa ceva. Asta se întâmplă la jandarmerie de obicei, dar ei au spus că nu ei au dat.

Nu e clar că dacă le-ai dat și spray lacrimogen le-ai dat ca să se protejeze de suporterii rapidiști? E firma ta de pază, tu, U Craiova 1948, ai angajat-o. E clar că a fost premeditat acest lucru și era clar că va ieși un scandal”, a declarat Victor Angelescu la emisiunea Fotbal Club.

În altă ordine de idei, într-o postare pe facebook, Mititelu a zis că scaunul lui Croitoru nu se clatină: ”Încetați cu dezinformările. Nu dă nimeni afară pe nimeni. Prioritatea noastră este meciul din Cupă cu Ripensia și cel din campionat cu Mioveni. Anul acesta vom juca în play-off și vom câștiga Cupa României”.

Politica