vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Doi tineri, prinși cu droguri în husa telefonului

Doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 22 de ani, au folosit husa telefonului pe post de ascunzătoare pentru substanțele interzise.

Aceștia se aflau în fața unui bloc, în momentul în care un jandarmul a trecut pe lângă ei și i-a observat. După ce și-a condus soția în casă, a coborât la cei doi, pe care i-a găsit în timp ce își „preparau” o țigaretă din substanțe interzise. Tinerii aveau droguri ascunse în husa telefonului.

”Ieri, în jurul orei 17.00, în timp ce colegul nostru, Florin, se întorcea de la serviciu împreună cu soția lui, a observat doi tineri care stăteau pe o bancă, în fața blocului, încercând să ascundă ceva. A condus-o pe soția lui acasă, având grijă să nu o expună niciunui pericol, apoi a coborât în fața blocului pentru a vedea ce se întâmplă cu tinerii. Cei doi băieți, cu vârstele de 21, respectiv 22 de ani, tocmai își „preparau” o țigaretă din substanțe interzise.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În acel moment, Florin s-a legitimat, oprind astfel activitatea tinerilor. Unul dintre ei a încercat să fugă, însă a fost oprit de colegul nostru. Imediat, Florin a cerut sprijinul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea.

În momentul în care jandarmul a verificat lucrurile celor doi tineri, a găsit substanțe interzise pe care aceștia le ascunseseră în husa telefonului.

În urma controlului corporal realizat de jandarmii vâlceni, au fost găsite asupra celor doi mai multe „cuie” și obiecte folosite la mărunțirea fragmentelor vegetale.

Pe numele celor doi tineri au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, care au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

”Colegul nostru, Florin Dăscălescu, este ofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. Are gradul de maior, iar în anul 2019 a participat la o misiune internațională în Afganistan, având rolul de a asigura protecția monitorilor jandarmi”, au mai spus reprezentanții jandarmeriei.

Politica