Craioveancă agresată sexual de un gorjean de 19 ani

O tânără din Craiova a fost agresată sexual de un băiat de 19 ani, din județul Gorj. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Craiova. Gorjeanul a atins-o pe craioveancă în zona intimă. Craioveancă s-a „luptat” cu el, iar individul a fugit.

„În seara zilei de 19 septembrie, ora 19.00, polițiștii Secției nr.3 Poliție Craiova au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada George Fotino, din municipiul Craiova, un bărbat necunoscut i-ar fi propus să întrețină relații sexuale, atingând-o pe aceasta în zonele intime. Întrucât femeia a opus rezistență, bărbatul a fugit într-o direcție necunoscută”, informează IPJ Dolj.

La nivelul secției a fost constituit un colectiv de polițiști, care, în urma activităților informativ-operative desfășurate a identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Turburea, județul Gorj, bănuit de comiterea faptei. Individul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Populare

Recomandări

Doi copii și o femeie, loviți de mașină pe şoseaua de centură

O femeie şi doi copii au ajuns la spital...

O familie a trăit cu cadavrul unui bărbat în casă mai bine de un an

Familia unui bărbat de 35 de ani, care a...

VIDEO! Au apărut imagini noi de la bătaia dintre Reghecampf și Anamaria Prodan!

Vineri seara, 23 septembrie, la Snagov, Anamaria Prodan și...

Viol și tâlhărie la o sală de jocuri de noroc

Un bărbat este suspectat că a violat şi a...