miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craioveancă agresată sexual de un gorjean de 19 ani

O tânără din Craiova a fost agresată sexual de un băiat de 19 ani, din județul Gorj. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Craiova. Gorjeanul a atins-o pe craioveancă în zona intimă. Craioveancă s-a „luptat” cu el, iar individul a fugit.

„În seara zilei de 19 septembrie, ora 19.00, polițiștii Secției nr.3 Poliție Craiova au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada George Fotino, din municipiul Craiova, un bărbat necunoscut i-ar fi propus să întrețină relații sexuale, atingând-o pe aceasta în zonele intime. Întrucât femeia a opus rezistență, bărbatul a fugit într-o direcție necunoscută”, informează IPJ Dolj.

La nivelul secției a fost constituit un colectiv de polițiști, care, în urma activităților informativ-operative desfășurate a identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Turburea, județul Gorj, bănuit de comiterea faptei. Individul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica