vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Compagno, ironizat de Cârțu, desființat de un fost tricolor: „Nu întâmplător a jucat în San Marino”

Atacantul de 1.5 milioane de euro a intrat în colimatorul unor nume mari din fotbalul românesc.

Golurile marcate în tricoul celor de la FCU Craiova le-au adus oltenilor în conturi 1.5 milioane de euro, după ce Gigi Becali a bătut palma cu Adrian Mititelu. Dar iată că la FCSB nu-i merge italianului ca-n Bănie. Acesta nu dă randamentul așteptat, înscriind o singură data pentru formația bucureșteană, dintr-un penalty obținut tot de el, tocmai în etapa ce s-a încheiat, pe Oblemenco. A fost un gol al consolării pentru echipa din Capitală și, în ciuda reușitei, jucătorul a devenit subiectul unui val de critici.

Ciprian Marica, vârful naționalei României timp de mulți ani, a spus că Andrea Compagno este șters și că nu întâmplător a jucat în San Marino: „Pare că se confirmă ceea ce-mi spuneau niște prieteni și anume că FCSB aruncă trei milioane de euro pe geam. De ce spun asta? Mă refer la Miculescu, destul de șters, destul de palid. Cât și Compagno. Am văzut ceva ce nu am mai văzut de mult. Avea cinci metri în fața lui Screciu și cu toate astea jucătorul Craiovei i-a luat fața. Să vină un fundaș și să de depășească… mi se pare că nu întâmplător acest Compagno a fost jucător de San Marino până nu demult”.

Sorin Cârțu, gloria Craiovei Maxima, l-a luat și el în vizor pe atacantul trecut pe la Mititelu: „Ei au simțit că acel fault evident pe care l-au suportat Markovic că nu a fost, dar când s-a dat penalty la faza noastră, acordat de VAR… aș propune ca această ‘barzelleta’ (n.r. – glumă, în italiană) pe care a creat-o jucătorul italian (n.r. – Andrea Compagno) să fie preluată de școala de antrenori și exemplificată la toți jucătorii, antrenorii, un mod de a dribla foarte interesant. A dribla – dau minge în față o pierd de sub control, dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty. Efectiv, hilar tot ce s-a întâmplat în acel minut, care a întors, cât de cât, desfășurarea partidei. Sigur, a venit repriza a doua. A venit și golul doi. Până la urmă este bine că am păstrat rezultatul și este o victorie deosebită. E bine că echipa a fost conectată foarte bine pentru această partidă. În general, meciurile pe care le ai cu FCSB, CFR, Rapid, intră într-o categorie a meciurilor speciale și, pe lângă ce pregătesc și transmit antrenorii, vin și jucătorii cu un plus al lor de stare de spirit. Astăzi, eu sunt mulțumit că s-a făcut dreptate pentru că ar fi fost păcat ca acest meci să nu se fi terminat cu o victorie a noastră”, a declarat președintele Universității Craiova la finalul jocului de pe Oblemenco.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atacantul atât de lăudat de Adrian Mititelu, după ce FCU l-a vândut cu 1,5 milioane de euro, a fost făcut praf de președintele clubului patronat de Mihai Rotaru: „Știe ăsta cu călcâiul? Când vreodată să dribleze ăsta cu călcâiul”, l-a ironizat Sorin Cârțu.

Politica