FCSB, răpusă la Craiova

CSU Craiova a câștigat derby-ul cu FCSB, după un meci cu trei reușite și o echipă și jumătate pe teren. Bucureștenii s-au exprimat timid în meciul de pe Oblemenco, oboseala după ultimele două meciuri fiind una evidentă.

Meciul a început cu oltenii sus, trupa lui Rădoi încercând să pună din primul minut presiune pe adversari. Alb-albaștrii au ajuns de câteva ori în preajma careului bucureștenilor, dar fără să pună în mare pericol poarta lui Târnovanu.

Cel mai periculos om al oltenilor la începutul partidei a părut Markovic, dar nici acesta nu a avut realizări notabile. Cele două echipe s-au tatonat reciproc în primele minute ale partidei. În minutul 29 același Marcovik a scăpat de defensiva FCSB-ului, a trecut de Tamm care l-a faultat în careu, iar arbitrul a indicat lovitură de la 11 metri. Mitrea a executat și a deschis scorul. 1 la zero pentru Universitatea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trupa lui Dică s-a instalat repede în terenul advers, iar vicecampioana a obținut o lovitură liberă din preajma careului, dar execuția a lăsat de dorit. Forsing-ul bucureștenilor a continuat, iar în prelungirile partidei, Bancu și Compagno au fost protagoniștii unei faze ciudate în careul oltenilor. Cei doi fotbaliști s-au lovit practic cap în cap, iar arbitrul a indicat din nou lovitură de la 11 metrii. Balonul a fost luat de Compagno, iar fostul fotbalist al celor de la FCU a marcat. Până la pauză, Crețu a mai ratat o ocazie imensă pentru trupa lui Rădoi, dar și Markovic, care a trimis o minge în transversală. Final de primă repriză, egalitate între cele două formații.

A doua repriză a început cu bucureștenii în atac, dar primele minute nu au adus faze importante. Jocul a devenit din ce în ce mai dezorganizat, chiar haotic. Ambele echipe au așteptat greșeala adversarului, dar când aceasta a venit, nimeni n-a știut ce să facă cu mingea.

Meciul s-a schimbat în minutul 66, când, în ritmul haotic al partidei, Oaidă a reușit să-și introducă mingea în proprie poartă ducând scorul la 2-1 pentru Universitatea. Jocul bucureștenilor a devenit și mai dezorganizat, iar alb-albaștri au rămas sus, la poarta oaspeților. Vicecampioana a insistat, dar încercările au fost timide. Meciul s-a terminat cu victoria celor de la CSU.

Echipele de start

CS Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Mitrea – Vătăjelu, Al. Crețu, Screciu, Ed. Florescu, N. Bancu – Nistor – Markovic 
Rezerve: D. Rusu – Găman, Martic, Căpățînă, Mateiu, Vînă, Cîmpanu, Roguljic, Hanca 
Antrenor: Mirel Rădoi.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Haruț, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad – I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Radaslavescu, Bg. Rusu 
Antrenor: Nicolae Dică

Sursa foto gsp.ro

Populare

Recomandări

Cu fracuri și rochii de epocă „la purtător”. Craiovenii, chemați la paradă

Se împlinesc 120 de ani de la inaugurarea Parcului...

Proiect: Dreptul de a conduce vehicule le va fi interzis până la 10 ani şoferilor sub influenţa drogurilor sau alcoolului

Un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului...

Arme albe în școlile din Craiova

Poliţiştii doljeni au acţionat, în această săptămână, atât...

Vâlceanca accidentată la Curtișoara a murit. Șoferul fugar, identificat

Tânăra de 34 ani, din Drăgășani, Vâlcea, lovită de...