sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCSB, răpusă la Craiova

CSU Craiova a câștigat derby-ul cu FCSB, după un meci cu trei reușite și o echipă și jumătate pe teren. Bucureștenii s-au exprimat timid în meciul de pe Oblemenco, oboseala după ultimele două meciuri fiind una evidentă.

Meciul a început cu oltenii sus, trupa lui Rădoi încercând să pună din primul minut presiune pe adversari. Alb-albaștrii au ajuns de câteva ori în preajma careului bucureștenilor, dar fără să pună în mare pericol poarta lui Târnovanu.

Cel mai periculos om al oltenilor la începutul partidei a părut Markovic, dar nici acesta nu a avut realizări notabile. Cele două echipe s-au tatonat reciproc în primele minute ale partidei. În minutul 29 același Marcovik a scăpat de defensiva FCSB-ului, a trecut de Tamm care l-a faultat în careu, iar arbitrul a indicat lovitură de la 11 metri. Mitrea a executat și a deschis scorul. 1 la zero pentru Universitatea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trupa lui Dică s-a instalat repede în terenul advers, iar vicecampioana a obținut o lovitură liberă din preajma careului, dar execuția a lăsat de dorit. Forsing-ul bucureștenilor a continuat, iar în prelungirile partidei, Bancu și Compagno au fost protagoniștii unei faze ciudate în careul oltenilor. Cei doi fotbaliști s-au lovit practic cap în cap, iar arbitrul a indicat din nou lovitură de la 11 metrii. Balonul a fost luat de Compagno, iar fostul fotbalist al celor de la FCU a marcat. Până la pauză, Crețu a mai ratat o ocazie imensă pentru trupa lui Rădoi, dar și Markovic, care a trimis o minge în transversală. Final de primă repriză, egalitate între cele două formații.

A doua repriză a început cu bucureștenii în atac, dar primele minute nu au adus faze importante. Jocul a devenit din ce în ce mai dezorganizat, chiar haotic. Ambele echipe au așteptat greșeala adversarului, dar când aceasta a venit, nimeni n-a știut ce să facă cu mingea.

Meciul s-a schimbat în minutul 66, când, în ritmul haotic al partidei, Oaidă a reușit să-și introducă mingea în proprie poartă ducând scorul la 2-1 pentru Universitatea. Jocul bucureștenilor a devenit și mai dezorganizat, iar alb-albaștri au rămas sus, la poarta oaspeților. Vicecampioana a insistat, dar încercările au fost timide. Meciul s-a terminat cu victoria celor de la CSU.

Echipele de start

CS Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Raul Silva, Mitrea – Vătăjelu, Al. Crețu, Screciu, Ed. Florescu, N. Bancu – Nistor – Markovic 
Rezerve: D. Rusu – Găman, Martic, Căpățînă, Mateiu, Vînă, Cîmpanu, Roguljic, Hanca 
Antrenor: Mirel Rădoi.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Haruț, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad – I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Radaslavescu, Bg. Rusu 
Antrenor: Nicolae Dică

Sursa foto gsp.ro

Politica