joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Controale la persoane fizice: ANAF a decis cine va printa procesul verbal – proiect

De la jumătatea acestui an, ANAF a pornit controale masive la persoane fizice. De asemenea, Fiscul a extins competența la Direcțiile regionale ale Finanțelor.

Acum ANAF a pregătit un ordin prin care se decide cine va printa „Procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor”, scrie hotnews.ro

Conform documentului, formularul are regim special şi se tipăreşte prin unităţi specializate, pe baza comenzilor primite din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru Direcția Generală Control Venituri Persoane Fizice și din partea direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice pentru serviciile de verificări fiscale din cadrul acestora și pentru structurile de inspecție fiscală persoane fizice din cadrul unităților subordonate acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Direcția generală control venituri persoane fizice, direcțiile generale regionale ale finanțelor publice și unitățile subordonate acestora vor lua măsuri pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor.

Reamintim că ANAF mai are un ordin în dezbatere prin care va putea emite online mai multe documente ce țin de verificarea persoanelor fizice.

Politica