sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mai multe beculețe de Crăciun, în Craiova

Autoritățile locale din Craiova s-au gândit să extindă iluminatul festiv de sărbători și în alte cartiere, iar primul care va beneficia de decorațiuni luminoase de Crăciun va fi Craiovița Nouă. Așadar, în Bănie va fi, din nou, un târg de Crăciun cu multe beculețe, primăria dorind să facă o nouă figură frumoasă în cadrul „European Best Destinations”. Din punct de vedere energetic, conducătorii municipiului nu își face griji, pentru că și în anii trecuți au fost folosite leduri economice.

„Având în vedere că anul trecut am fost desemnați de European Best Destinations ca fiind una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun și pentru iluminatul festiv, ornamentele și decorațiunile luminoase de sărbători vor fi, și de această dată, o componentă importantă din conceptul Târgului de la Craiova. Astfel, vom intra și anul acesta în competiția europeană pentru cel mai frumos târg de Crăciun. Situația actuală, de creștere a facturilor la curent, nu va afecta iluminatul public de sărbători al municipiului Craiova, pentru că noi folosim, încă din anii precedenți, leduri. Astfel, continuăm să facem economii și să beneficiem de cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun”, au transmis reprezentanții Primăriei Craiova.

În România sunt deja orașe care au anunțat faptul că se va face economie la energie, mai ales de sărbători. Totodată, în spitale, inclusiv la Urgențe Craiova, se vor lua măsuri în acest sens, pentru un consum mai mic de curent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica