vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCSB mai vrea un jucător de la FCU. Becali confirmă interesul: „Îmi place. Putem discuta”

Gigi Becali l-a cumpărat pe Compagno, de la FCU Craiova, cu 1,5 milioane de euro și se pare că patronul de la FCSB a fost mulțumit. Drept dovadă, acesta vrea să facă o nouă afacere cu Adrian Mititelu. Finanțatorul roș-albaștrilor spune că e interesat de Bauza, pentru care vrea să negocieze în iarnă.

„Îmi mai place de un jucător, ăsta de la Mititelu, Bauza. Dar nu pot acum să-l mai iau că nu mi-l dă, doar în iarnă putem discuta”, a dezvăluit Gigi Becali, conform ProSport.

Chiar dacă mijlocașul este cotat la 350.000 de euro, Adrian Mititelu nici nu se gândește să îl vândă cu mai puțin de 5 milioane de euro. Totuși, este vorba despre un fotbalist care se accidentează destul de des, în România a jucat doar în Liga 2 și în play-out, iar până la a deveni o certitudine mai are destul de mult, în ciuda talentului de care a dat dovadă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Da (l-ar putea vinde pe Bauza), dar e exclus. Nu poate să ajungă acolo (n.r. la FCSB). Bauza are o valoare mai mare, diferența dintre Compagno și Bauza e foarte mare. Nu zic că nu îl dau la FCSB, nu mai vreau să fiu Mititelu de dinainte ca să nu dau jucători. Să îmi dea 5 milioane și îl dau pe Bauza. Eu sunt sărac, îmi trebuie 5 milioane ca să termin baza. Eu nu am afaceri ca Șucu, Becali, Rotaru”, a spus Adrian Mititelu la Pro Arena.

Politica