miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Tânără prinsă de polițiști în timp ce fura flori cu tot cu rădăcină dintr-un parc

O craioveancă a fost prinsă de poliţiştii locali în timp ce fura flori cu tot cu rădăcină din Părculețul Mihai Bravu, apoi le-a băgat în portbagajul unui BMW şi a plecat spre casă. Cazul a fost publicat pe Facebook de poliţiştii locali din Craiova, care au fotografiat-o pe tânără când fura florile.

Tânăra smulge florile din parc, cu tot cu rădăcină, apoi le pune în portbagaj. Ulterior, ea s-a urcat la volanul maşinii şi a plecat acasă, acolo unde a şi fost găsită de poliţiştii locali. Drept urmare, ea a fost amendată cu 1.000 de lei şi pusă să plătească daunele.

„Caz insolit petrecut sâmbătă, la prânz, în centrul municipiului Craiova, semnalat Poliției Locale de către un cetățean: o tânără în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a coborât dintr-o mașină, destul de scumpă, la Părculețul Mihai Bravu unde, pur și simplu, a „năvălit” în rondurile de flori, trecând la ruperea acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce a pus florile (smulse cu rădăcină cu tot) în trei plase, le -a așezat, cu mare grijă, în portbagajul bolidului, și a plecat, liniștită, spre casă, situată în zona Parcului Tineretului. A fost identificată de polițiștii locali, amendată cu 1.000 lei, urmând să suporte și cheltuielile cu prejudiciul produs”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook – Poliția Locală a Municipiului Craiova.

Foto: Facebook

Politica