miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Accident cu doi răniți. Erau pe o motocicletă

Un accident rutier a avut loc duminică seară în localitatea Negreni din județul Olt. În incident au fost implicate un autoturism și o motocicletă pe care se aflau două persoane. Atât conducătorul motocicletei, un bărbat din București, cât și pasagerul acestuia au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii i-au testat pe șoferi cu etilotestul, rezultat fiind negativ în ambele cazuri.

„Duminică în jurul orei 19:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Negreni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Scornicești și o motocicletă, condusă de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul București.

În urma coliziunii, conducătorul motocicletei și o femeie, pasageră pe motocicletă, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, conform IPJ Olt.

Politica