joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pro Tv: A murit Florin Salam. Fiica lui dezminte informația

Update: Florin Salam: „Fac acest filmuleț, în primul rând pentru familia mea pentru tot ce înseamnă neamurile mele, (…) Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația în care am fost, cei din presă formulează foarte mult peste situația prezentă. Toată familia mea este în alertă din cauza mea pentru că nu știu de sănătatea mea. Eu acum 3-4 zile am cântat într-un loc”, a spus acesta într-un video postat pe pagina de Facebook.

Update ora 21:17: Manelistul a șters postarea.

Update: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a manelistului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Update: Betty Salam dezminte informația dată de sursele Pro TV, potrivit antena3.ro.

A murit Florin Salam! Conform surselor Știrilor Pro TV, manelistul a decedat din cauza consumului de droguri.  În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă, din cauza Covid-19.  Florin Salam a lăsat în urmă o soție și cinci copii. 

Politica