Aladin Georgescu, inspecție la Spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut, joi, o inspecție pe șantierul de la Spitalul din Vânju Mare. Potrivit administrației mehedințene, lucrările la noul corp al spitalului avansează.

„Dacă în urmă cu câteva săptămâni se turna prima placă, între timp s-a turnat și a doua și se lucrează acum la ridicarea celui de-al treilea nivel al noului corp.
Pe lângă acesta, se va mai construi unul, astfel încât, clădirea să aibă toate circuitele și încăperile necesare pentru a primi autorizația de funcționare”, au transmis reprezentanții CJ Mehedinți.

Șeful administrației județene, Aladin Georgescu, spune că a primit asigurări de la constructor că nu va opri lucrările.

“La fața locului, am discutat astăzi cu constructorul care m-a asigurat că atât cât vremea va permite, va lucra la exterior, urmând ca atunci când se vor înteți ploile și peste iarnă, să se lucreze la interior.

De asemenea, am discutat cu proiectantul și încerc pe cât se poate, să păstrez legătura cu toți cei implicați în implementarea acestui proiect pentru că îmi doresc să fie un spital cu toate dotările și utilitățile, care să corespundă necesităților de tratament pentru locuitorii din zona de sud a județului Mehedinți, dar care să ofere condiții bune de muncă personalului medical și auxiliar care își va desfășura activitatea aici!
Totodată, ne propunem să atragem fonduri europene pentru achiziția de aparatură modernă, necesară unui act medical de calitate!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Populare

Recomandări

DOLJ.LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 10.10

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

În apărarea lui Rotaru: „A procedat corect!”

Dacă majoritatea vocilor îl acuză pe Rotaru după scandalul...

Economie la curent în școlile din Târgu Jiu. Ore mai scurte pentru elevi

Mai multe școli din Târgu Jiu și în județul...

Zonă din Slatina, fără apă. CAO intervine

Compania de Apă Olt (CAO) a anunțat o avarie...