joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mirel Rădoi, noul antrenor al CSU Craiova!

Fiul rătăcitor se întoarce acasă. Rădoi va colabora din nou cu Sorin Cârțu, cel care l-a lansat în fotbalul mare.

Mirel Rădoi este noul antrenor al CSU Craiova. Evoluția dezastruoasă a alb-albaștrilor sub comanda lui „Gyuszi” Balint l-a determinat pe Mihai Rotaru să schimbe rapid banca tehnică. Fostul selecționer al României s-a înțeles cu patronul CSU Craiova. S-a bătut palma pentru un salariu de 15.000 euro / lună, așa cum a avut și Laurențiu Reghecampf în Bănie.
În vârstă de 41 de ani ani, Mirel Rădoi era liber de contract din noiembrie 2021, de când a plecat de la echipa națională. A mai antrenat la FCSB (iulie – noiembrie 2015), România U21 (martie 2018-noiembrie 2019) și naționala de seniori a României (noiembrie 2019 – noiembrie 2021). Mirel Rădoi va debuta pe banca oltenilor joi, cu Zorya Luhansk, în manșa a doua din turul 3 al preliminariilor Conference League. Noul antrenor va trebui să reușească remontada, după ce în tur ucrainenii s-au impus cu 1-0.

Staff-ul lui Rădoi!

Fostul selecționer nu va veni singur în Bănie, ci cu doi oameni importanți în staff. Este vorba despre Florin Constantinovici, cel cu care a colaborat și la naționala de tineret a României, dar și cu Mihai Ianovschi, fost tehnician la FC Argeș Pitești, un extraordinar descoperitor de talente. În plus, Rădoi nu este mulțumit în totalitate cu lotul pe care i-l pune la dispoziție Rotaru și i-a cerut acestuia noi transferuri pentru a se bate la campionat, așa cum își dorește patronul clubului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rădoi, deconspirat de nașul Becali!

Mutarea lui Rădoi în Bănie a fost anunțată de Gigi Becali. Patronul FCSB și-a sunat finul să-l întrebe de Dulca, iar din dialogul cu acesta a înțeles că va ajunge pe banca tehnică a oltenilor.
„Știam, nu știam 100%, dar… Sigur s-a dus! Sunt niște lucruri pe care le vorbesc. Am vorbit și cu finu, dar el nu a confirmat niciodată că se duce, că nu știu ce. Mi-am dat seama că merge după ce mi-a spus finu… Eu l-am întrebat pe el de Dulca și nu prea voia să îmi zică, a zis că nu se bagă, că nu știu ce. Eu i-am zis să îmi zică părerea despre Dulca, o lălăia, așa că mi-am dat seama că nu e ceva în regulă. A zis că dacă el ar fi mers la Craiova, atunci era pe lista lui. Când a plecat de la echipa națională le-a lăsat un rezumat cu Dulca pe listă. Înseamnă că ei au tatonat, au vorbit. Acum…”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Fostul selecționer, dorit și la începutul stagiunii!
Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Mirel Rădoi a fost curtat de clubul craiovean imediat după despărțirea de Reghe. De altfel, Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a declarat că au fost negocieri cu cel pe care el l-a lansat în lumea bună a fotbalului.
„Mirel Rădoi a primit o ofertă și a refuzat-o din plecare. După care, n-a mai fost reofertat, dar a primit ofertă de la club. A fost primul antrenor ofertat. A spus să ne vedem fiecare… nu să ne vedem fiecare de drumul lui, dar nu intră în calculele lui. Nu fac comentarii de niciun fel.
El a spus că nu merge. Ne-a transmis baftă multă în continuare și ne-a închis. Am discutat și eu cu el vreo oră după ce s-a întâmplat treaba asta, chiar după meciul cu Finlanda.
Nu a mai fost reofertat. Oferta inițială a fost înainte de a discuta eu cu el, săptămâna trecută, eu am discutat cu el după refuz. Așa, sentimental, eu sunt foarte apropiat de Mirel Rădoi.
El a fost ofertat și a fost primul, a fost în capul listei, chiar dacă poate nu ar trebui să o spun acum. Îmi asum ceea ce spun”, a spus Sorin Cîrțu, la Pro Arena, la începutul verii.

Experimentul „Gyuszi” Balint a eșuat!

„Gyuszi” Balint a fost dat afară după doar 7 meciuri pe banca echipei oltene. Antrenorul adus de Marian Copilu să-l înlocuiască pe Reghecampf a eșuat, alb-albaștrii având evoluții lamentabile și rezultate pe măsură. „Mulțumim, Laszlo Balint! Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința!”, este anunțul clubului oltean. Brașoveanul ar fi primit 60.000 de euro, adică șase salarii în avans, pentru a accepta rezilierea.

Politica