sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Edilul din Târgu Jiu a răbufnit după ce un întreg cartier a fost inundat: „Suntem blocați cu APAREGIO”

Mai multe case dintr-un cartier al municipiului Târgu Jiu au fost inundate luni, 1 august, din cauza unei conducte de alimentare cu apă care s-a spart.

Conducta de transport  urmează a fi înlocuită prin lucrări de execuţie într-un contract aflat la sfârşitul perioadei de achiziţie cu finanţare prin programul POIM 2014-2022“, au transmis reprezentanţii operatorului de apă Aparegio.

În urma acestui incident, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a declarat supărat și a ținut să sublinieze faptul că APAREGIO nu a investit suficient în infrastructura pentru alimentarea cu apă și că nu mai are specialiști.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se simte lipsa investițiilor în infrastructura pentru alimentarea cu apă din Târgu Jiu. Mai mult, APAREGIO nu mai are nici specialiști. Intervențiile societății când apar avarii sunt întârziate mult. Iată o situație care a apărut chiar în această dimineață. Nu este altceva decât cea mai recentă problemă dintr-un lung șir, iar lucrurile par să se agraveze. Acolo unde s-a putut, Primăria Târgu Jiu a intervenit și a investit, cu toate că APAREGIO s-a lăudat mereu cu un masterplan. Nu putem, totuși, arunca banii cetățenilor pe investiții pe care ei deja le-au plătit! Societatea de apă și canal este obligată să folosească o bună parte din încasări pentru investiții. A ales sa nu facă acest lucru. Și iată rezultatele. Avem nevoie de specialiști aici. Din păcate, suntem blocați cu APAREGIO”, a spus Marcel Romanescu.

Politica