sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Riscă să ajungă în spatele gratiilor, după ce a părăsit arestul la domiciliu

Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, riscă să ajungă în spatele gratiilor, după ce a părăsit arestul la domiciliu. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de evadare. 

Potrivit poliției, în seara zilei de 13 martie 2022, tânărul a fugit din arestul la domiciliu pentru a se deplasa în proximitatea unei săli de jocuri de noroc din oraș.
Individul a fost surprins de sistemul de supraveghere video al sălii de jocuri de noroc, așa că polițiștii au dispus o percheziție domiciliară la locuința tânărului.

„Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, în prezența inculpatului, au fost identificate o căciulă de culoare gri, un guler negru tip cagulă, o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră și o pereche de încălțăminte sport marca Puma de culoare neagră, care au fost purtate de către inculpat în seara de 13.03.2022 pe raza orașului Târgu-Jiu, articole vestimentare ce au fost descrise și de către martorii care l-au observat”, potrivit rechizitoriului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La instanță, tânărul a recunoscut că a părăsit arestul la domiciliu pentru a se întâlni cu niște persoane în fața unei săli de jocuri din oraș.

La începutul lunii iulie, Judecătoria Târgu-Jiu a constatat legalitatea rechizitoriului, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecăţii cauzei, scrie gorjeanul.ro
Tânărul se afla în arest la domiciliu fiind trimis în judecată pentru două infracțiuni de tâlhărie calificată și a unei infracțiuni de folosirea prostituției infantile.

Politica