Vâlcea. O mașină a luat foc după ce s-a lovit de un stâlp

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică dimineață în Mihăești, județul Vâlcea. Polițiștii prezenți la fața locului au precizat că un bărbat de 20 de ani, din localitatea Oteșani ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un stâlp de electricitate. După impact mașina a luat foc. În incident au fost răniți atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta.

„Duminică dimineață, polițiștii rutieri din Râmnicu Vâlcea au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a 2 persoane.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat de 20 de ani, din localitatea Oteșani, în timp ce conducea un auto în localitatea Mihăești, ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un stâlp de electricitate. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului și a pasagerului dreapta față( bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Oteșani ), care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Autoturismul a luat foc imediat după impact”, conform IPJ Vâlcea.

Populare

Recomandări

O tânără din Craiova și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior

O tânără din Craiova și-a tatuat chipul Anamariei Prodan...

RReports, Woodn Studio și Decopertat, câștigătorii Social Impact Award România 2022!

Luni, 26 septembrie 2022, a avut loc marea finală...

Câți bani s-au câștigat din bilete la IntenCity Craiova

IntenCity Craiova a lăsat o impresie bună, la finalul...

EURO 2023/ Tineretul lui Săndoi începe din urna a doua

Tragerea la sorți a grupelor turneului final al Campionatului...