joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fotbalistul dorit în Gruia și în Bănie și-a stabilit viitorul. A semnat pentru un salariu anual de 250.000 de euro

Mijlocaşul ofensiv Jaja Silva (23 de ani) nu va mai continua la FC Botoşani. Sud-americanul a fost dorit de CFR Cluj, CSU Craiova şi FCU Craiova, dar preferă să evolueze din sezonul viitor la Al Nasr Dubai. El a dat curs propunerii pentru că va avea un salariu anual de 250.000 de euro.

„Din punctul meu de vedere lucrurile sunt închise definitiv cu Jaja. El nu a mai venit la noi şi nici nu mai are niciun rost să mai discutăm de el. Eu voiam să activez clauza, dar nu am mai făcut acest lucru deoarece nu m-am înţeles cu el la salariu, iar eu sunt aproape sigur că nici alte echipe din Liga 1 nu îl vor semna”, spunea Valeriu Iftime în urmă cu câteva zile.

Împrumutat de la Boavista, Jaja a făcut o impresie foarte bună în sezonul petrecut sub comanda lui Marius Croitoru la FC Botoşani. Croitoru a încearcat să-l convingă să-l urmeze la FC U Craiova. Între timp, CFR Cluj şi CSU Craiova s-au arătat interesate de brazilian, dar pretenţiile financiare ale acestuia au fost considerate mult prea mari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe numele său complet Jandir Breno Souza Silva, brazilianul a sosit vara trecută la FC Botoşani şi s-a evidenţiat prin cinci goluri şi cinci pase decisive în cele 27 de meciuri jucate pentru moldoveni, impresionând prin tehnica în regim de viteză şi uşurinţa cu care scoate oameni din joc în dueluri unu la unu.

sursa: primasport.ro

Politica