joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jucătorii lui Mititelu fug sau nu mai vin în cantonament!

FCU Craiova se confruntă cu o situație bizară: un jucător a semnat cu altă echipă, iar altul nu a mai ajuns în stagiul de pregătire din Austria.

Mititelu l-a schimbat pe Napoli cu Croitoru și vrea cât mai sus în Liga 1, în play-off dacă se poate. Numai că, pe lângă programul infernal, noul antrenor se confruntă și cu o situație inedită. În toiul antrenamentelor din Austria, l-a pierdut de sub comandă pe Dominik Kovacic, care a fost prezentat la Kisvarda, echipă din Ungaria. Iar Ondaan a plecat la națională și n-a mai venit. Conducătorii FCU Craiova vor să dea clubul maghiar în judecată, susținând că fundașul sârb mai are contract cu ei 2 ani, în vreme ce pe Ondaan îl așteaptă în Bănie cu o amendă-n plic.
„La început Ondaan a fost plecat la echipa națională, dar ulterior nu a mai respectat programul echipei noastre și nu s-a mai prezentat deloc la antrenamente. Nu a mai venit nici în cantonament cu noi, în Austria. El este un jucător aflat în continuare sub contract cu FC Universitatea, dar nu își mai respectă acest contract. Lipsește nemotivat de la echipă, iar în urmă cu câteva zile ne-a contactat să ne spună că are niște probleme medicale. Însă, noi observam că el își postează pe rețelele de socializare, fără nicio reținere, poze de prin cluburi cu prietenii. Noi avem un regulament intern foarte bine stabilit la echipă, iar Ondaan trebuie să își asume și deciziile pe care clubul și le rezervă să le ia împotriva sa, iar lucrurile în privința sa sunt sunt foarte clare. Un astfel de comportament nu îl permitem niciunui jucător și este clar că vom lua măsuri”, a spus Robert Săceanu, pentru ProSport
Vestea bună pentru olteni e că poate să-i înlocuiască pe fugari cât ai bate din palme, pentru că a dispărut interdicția la transferuri.

Politica