vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conducerea pune presiune pe antrenor. Balint pe echipă!

Pare un lanț al slăbiciunilor la CSU Craiova în care totul se sparge, acum, în cantonament, în capul jucătorilor.

Sorin Cârțu a dat de înțeles că se așteaptă ca echipa pe care o prezidează să defileze în primele 10 etape, inclusiv în meciul cu campioana CFR Cluj, pentru că de la FCSB încolo vine greul.
„Cel puțin până la etapa în care întâlnim FCSB-ul este un program accesibil, pe care trebuie să îl abordăm cu mare încredere și cât se poate de concentrați. Începem cu Sepsi și avem o revanșă de luat, chiar dacă nu mai avem aceeași bancă tehnică. Poate o să mai fie alți jucători decât cei care au jucat în Cupa României. Trebuie să facem un pas cu dreptul, pentru că avem o conducere tehnică nouă și are nevoie să începem cu bine acest campionat. Este un program acceptabil și trebuie să se facă lucruri bune. Să avem ghinionul să jucăm cât mai mult din trei în trei zile, pentru că asta înseamnă că participarea în Conference League va fi de durată”, a declarat președintele oltenilor pentru Orange Sport.
Dacă președintele pune presiune pe Laszlo Balint, antrenorul pune pe jucători. Culmea, după o victorie, cea cu Hallescher, scor 1-0, în care tehnicianul a evidențiat aspecte negative: „Victorie împotriva unui adversar destul de agresiv, care a stat aproape de noi şi ne-a făcut în multe momente să suferim. Sunt şi aspecte care m-au nemulţumit, am construit destul de lent, am avut o dinamică nu foarte mulţumitoare la jucătorii fără minge, însă sunt aspecte care, cumva, îşi pot găsi explicaţie, fiindcă există o oarecare încărcătură, atât fizică, dar şi mentală. E totuşi bine că este primul meci din acest stagiu în care nu am primit gol, împotriva unui adversar care, trebuie să subliniez, ne-a făcut să suferim în anumite momente”.

Programul CSU în Liga 1:
Etapa 1: CSU Craiova – Sepsi OSK
Etapa 2: „U” Cluj – CSU Craiova
Etapa 3: CSU Craiova – FC Rapid
Etapa 4: FCU – CSU Craiova
Etapa 5: CSU Craiova – CS Mioveni
Etapa 6: Chindia – CSU Craiova
Etapa 7: CSU Craiova – FC Botoșani
Etapa 8: FC Hermannstadt – CSU Craiova
Etapa 9: CSU Craiova – Farul Constanța
Etapa 10: CFR Cluj – CSU Craiova
Etapa 11: CSU Craiova – FCSB
Etapa 12: CSU Craiova – FC Voluntari
Etapa 13: FC Argeș – CSU Craiova
Etapa 14: CSU Craiova – Petrolul Ploiești
Etapa 15: UTA Arad – CSU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica