vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă în Craiova! Femeia dispărută de un an a fost, de fapt, ucisă

O femeie din Craiova a fost dată dispărută de fiul său. Aceasta plecase în luna martie a anului trecut din Craiova către Italia. De atunci, însă, fiul său nu a mai putut lua legătura cu ea. Acum, polițiștii au aflat că aceasta a fost, de fapt, ucisă de fostul soț. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat.

„În continuarea activităților de căutare privind plecarea voluntară a numei Albișoru Silvia, din municipiul Craiova, județul Dolj, în urma investigațiilor efectuate, au rezultat indicii rezolnabile privind săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sub coordonarea procurorului criminalist a fost constituită echipă complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției 3 Poliție Craiova și Serviciul Criminalistic.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat.

În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Șimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere”, potrivit IPJ Dolj.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Politica