sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mesaje pentru Maria, eleva din Craiova care și-a găsit sfârșitul într-un accident

Maria Croitoru, elevă la Liceul „Ștefan Odobleja” din Craiova, și-a găsit sfârșitul într-un accident produs chiar de iubitul ei, Dragoș. Totul s-a întâmplat vineri de dimineață, 1 iulie, când oamenii din localitatea Dudovicești au fost treziți de sunetul unei bubuituri.

Potrivit polițiștilor, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina ar fi ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori. Cei doi nu au avut nici o şansă. Mașina, practc, s-a dezintegrat. Motorul a sărit de pe locul lui, iar elemente de caroserie și alte piese s-au împrăștiat pe sute de metri.

Sub o portieră oamenii l-au găsit pe tânărul de la volan, fără suflare. Iar scenele șocante continuă atunci când, câteva ore mai târziu, polițiștii au găsit, în spatele unui gard, și trupul fetei. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au căutat acolo doar pentru că au fost alertați de lătratul necontenit al câinilor. Altfel, nici nu ar fi știut de la bun început că în mașină se aflau doi tineri. Apoi, oamenii legii au mai aflat că șoferul avea permis de doar două luni de zile, iar pe grupurile de trafic locale, oamenii se plângeau că băiatul obișnuia să facă liniuțe și să meargă cu viteză chiar prin carteiere.  

Prima ipoteză pe care o iau în calcul polițiștii, ipoteză care este susținută și de declarațiile martorilor, este aceea că tânărul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cu atât mai mult cu cât se deplasa pe un drum cu vizibilitate bună și în linie dreaptă.

Pe pagina de Facebook a școlii unde a învățat până ieri Maria, mesajele nu se mai opresc: „Drum lin catre cer,inger blond!Vei ramane mereu in gandurile si sufletele noastre”, „Of…copil frumos,Dumnezeu să te odihnească in rai!”, „Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul ei inocent si frumos ! Sincere condoleamte familiei!”, „Inca nu pot sa cred ca e definitiv, ca nu putem intoarce timpul inapoi, pare un vis urat din care speri sa te trezesti , si vrei sa te trezesti, si- ti dai seama ca esti neputincios. Dumnezeu sa te ierte si sa- ti dea ODIHNA, fetita noastra draga!”, „*LA MULŢI ANI !*CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE.UN GÎND FRUMOS,PLIN DE MULŢUMIRE ŞI RECUNOŞTINŢĂ VĂ TRANSMITE M.CROITORU – ultimul mesaj primit de la Maria…Dumnezeu sa te odihneasca, draga mea eleva!”.

Politica