sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zilele lui Croitoru pe banca oltenilor sunt numărate: „Cu siguranță va fi demis!”

Nici nu a venit bine în Bănie, că deja lui Marius Croitoru îi sunt numărate zilele pe banca grupării alb-albastre.

Abia a apucat să debuteze Marius Croitoru din poziția de A1 la FCU Craiova, în amicalul cu Kapfenberger, scor 3-3, că deja nu i se dau prea mari șanse să strângă multe etape. Și asta, în mare măsură, datorită pretențiilor pe care le are patronul Adrian Mititelu, care vrea să-și vadă echipa cât mai sus în clasament, deasupra rivalei locale, CSU Craiova.
Fostul internațional Dănuț Lupu crede că Marius Croitoru este un antrenor bun, dar consideră că îi va fi foarte greu să lucreze cu familia Mititelu. Șefii de la FCU Craiova sunt foarte exigenți, iar câteva rezultate negative pot duce la demiterea lui Croitoru.
„E bine că echipele aduc antrenori noi, pentru că fiecare antrenor care vine doreşte să dovedească cât mai multe. Croitoru, Balint şi Teja, eu cred că au avut timpul necesar, timp de o lună şi ceva, să cunoască echipele la care sunt acum şi să încerce să realizeze nişte programe bune de pregătire. Croitoru, din punctul meu de vedere, va avea cea mai grea misiune, pentru că la FCU Craiova nu prea există răbdare din partea patronilor, iar dacă vor exista rezultate slabe, cu siguranţă va fi demis. FCU îşi doreşte să îi ajungă şi chiar să îi depăşească pe cei de la U Craiova, dar lucrul acesta e aproape imposibil de realizat”, a spus Lupu pentru Orange Sport.
Pentru aceeași sursă, Lupu a salutat numirea lui Laszlo Balint pe banca CSU Craiova, considerând că exigența sporită în relația cu jucătorii, comparativ cu Reghecampf, va fi un atu important.
„La cealaltă Craiova, venirea lui Balint reprezintă o mutare bună făcută de Mihai Rotaru, este un antrenor care a avut ceva rezultate şi căruia merită să i se dea o şansă. Numirea lui Balint a fost făcută şi pe considerentul că ştie să se impună în faţa jucătorilor, să acţioneze mai exigent pentru că era nevoie de aşa ceva la Craiova. Dacă mă întrebaţi pe mine, Reghe nu a fost demis pentru că e un antrenor slab, ci pentru că a pierdut vestiarul”.

Politica