joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primele critici pentru Raul Silva: „Ai jucat la Estoril şi la Braga, n-ai de ce să vii”

Basarab Panduru, fost angajat al lui Mihai Rotaru, preț de câteva luni în poziție de secund al lui Reghecampf, a analizat primul transfer făcut de clubul oltean.
Fundașul central Raul Silva, ultima oară legitimat la Braga, ajuns în Bănie din postura de jucător liber de contract, nu are parte de încrederea lui Panduru, care consideră că a venit la Craiova pentru bani, nu neapărat pentru performanță: „Sincer să fiu, sunt multe (n.r. – meciuri jucate, 15, sezonul trecut). Tu nu te duci la Estoril să joci fotbal, te duci să te plimbi, să stai la plajă. Ai Cascais, cel mai vestic punct din Europa, nu te duci acolo să joci. Atât trebuie să joace ca să vină la Craiova, din Portugalia. Nu venea niciodată, altfel, n-ai de ce să vii din Portugalia aici. De ce să vii dacă ai contract la Braga? Ai jucat la Estoril şi la Braga, n-ai de ce să vii. Dacă ţi se termină contractul, de ce să iei la Estoril mai puţin? Sunt salarii mai mici ca la noi, la Estoril. La Craiova cred că e salariu mai mare”.
În altă ordine de idei, s-au stabilit orele de disputare ale dublei cu Vllaznia. Prima manșă din turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League cu Vllaznia se va disputa pe 21 iulie, începând cu ora 22:00 – ora României (21:00 în Albania), iar returul se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, pe 28 iulie. Meciul va începe la 20:30.

Politica