vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi morți și patru răniți, în accident pe DN 56. Un copil, între victime

Update/ În accident au murit un adolescent de 17 ani și un bărbat de 42 ani. Poliția a finalizat ancheta la fața locului.

S-a stabilit că la volanul microbuzului, care tracta o remorcă, se afla un tânăr de 22 de ani, cetăţean bulgar. A intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 48 de ani, cetăţean bulgar, care trăsese pe dreapta din cauza unor defecţiuni tehnice.

„În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 42 de ani şi a unui minor de 17 ani, cetăţeni bulgari, ambii în calitate de pasageri în microbuz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, alţi patru pasageri, o minoră de 4 ani, o tânără de 18 ani, o tânără de 19 ani şi conducătorul auto de 22 de ani au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la Spitalul Municipal din Calafat.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar conducătorul microbuzului a avut un rezultat negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, la finalizarea cercetărilor urmând a fi propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.”-IPJ Dolj

Update ora 9/ Traficul rutier a fost reluat

Doi oameni au murit, iar alți patru au fost răniți, într-un grav accident rutier produs în această dimineață pe DN 56, în localitatea Basarabi. Între răniți se află și un copil de patru ani. Cu toții sunt cetățeni bulgari.

Șoferul microbuzului în care erau a intrat cu autovehiculul într-un autocamion staționat.

Potrivit Poliției, accidentul s-a produs pe sensul de mers către Calafat.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat de 42 de ani, cetățean Bulgar, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 56, în localitatea Basarab, în care se mai aflau alte 5 persoane, toți cetățeni Bulgari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion stationat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane printre care un minor de 4 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.”-IPJ Dolj

Circulația rutieră încă se desfășoară alternativ, pe un singur sens de deplasare, traficul vehiculelor de mare tonaj fiind oprit, mai anunță Poliția Dolj.

Se fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Politica