marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Oltenia, lovită de un val de caniculă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru fiecare zonă din țară, valabilă în intervalul 27 iunie- 10 iulie.

Potrivit ANM, vremea se va încălzi în următoarele zile şi în multe regiuni va fi chiar caniculară, iar probabilitatea de averse va fi mai mare, în aproape toată ţara, după 1 iulie.

În Oltenia, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în unele zile, pe arii mai extinse fiind în 29 şi 30 iunie, precum şi în 1 iulie şi în jurul datei de 6 iulie, când maximele termice vor atinge în medie, în întreaga regiune, valori între 34 şi 36 de grade. Media minimelor termice va avea oscilaţii, în general, între 17 şi 19 grade. Probabilitatea de apariţie a averselor va fi mai ridicată în primele zile de prognoză, dar mai ales după data de 1 iulie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La munte, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. În general, media maximelor termice va avea valori între 19 şi 23 de grade, iar a minimelor între 11 şi 13 grade. Vor fi averse în fiecare zi, pe arii mai extinse după data de 1 iulie.

Politica