vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zeci de oi, furate de trei doljeni!

Doi bărbați din comuna Valea Stanciului au fost arestați, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Aceștia i-au furat unui bărbat 71 de oi, de la o stână situată în extravilanul localității.

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au pus în executare 9 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 13 iunie a.c., un bărbat din comuna Măceșu de Jos a sesizat polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca cu privire la faptul că, în noaptea de 12/13 iunie, persoane necunoscute i-au sustras 71 de ovine, de la o stână situată în extravilanul localității.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma perchezițiilor efectuate în localitățile Valea Stanciului și Dobrești, la locuințele a trei bărbați cu vârstele cuprinse între 21 și 32 de ani, au fost identificate 63 de ovine, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

Totodată, în cursul zilei de 25 iunie a.c., cei trei au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a doi bărbați de 27 și 32 de ani, ambii din comuna Valea Stanciului și măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, a tânărului de 21 de ani, din comuna Gângiova. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română”, potrivit IPJ Dolj.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.12 Poliție Rurală Daneți, Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea, luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și jandarmilor din cadrul Detașamentului 6 Jandarmi Segarcea.

Politica