vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu mai multe mașini, în Craiova!

Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a lovit o mașină parcată pe partea dreaptă, fiind proiectat și în alte autoturisme parcate. Totul s-a întâmplat aseară pe strada Nicolae Titulescu.

„În noaptea de 25/26 iunie a.c., ora 01.40, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Craiova, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă a sensului de deplasare fiind proiectat pe sensul opus, intrând în coliziune cu alte autoturisme parcate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și alți patru pasageri din autoturism au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital”, potrivit IPJ Dolj.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica