Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Ziua Avocatului Român, sărbătorită de Baroul Dolj

Publicat

pe

Baroul Dolj sărbătorește, astăzi, Ziua Avocatului Român. La acest eveniment vor fi invitați avocații cu o contribuție însemnată la extinderea fondului de carte juridică al bibliotecii baroului, prin donațiile făcute și acceptate în ședințele Consiliului Baroului Dolj din 15 iulie 2021, respectiv 09 iunie 2022, de către familia avocatului Dumitru P. Mihai din Baroul București (1490 bucăți), în prezența domnului avocat Lahman Mihai, respectiv donația făcută de Societatea de avocatură CMS Cameron McKenna (1188 bucați), reprezentată de dl.avocat Horea Popescu, Managing Partner.

Primele donații pentru constituirea Bibliotecii Baroului Dolj, așa cum rezultă din Cartea de Aur, au fost făcute începând cu 1877, iar actul de înființare datează din 1883, fondul de carte sporind de la an la an, ajungând la aproximativ 20000 de volume în perioada interbelică.

Cu ocazia Zilei Avocatului Român, Consiliul Baroului Dolj a aprobat desfășurarea unei campanii de asistență juridică pro bono pentru persoanele defavorizate, persoanele interesate fiind așteptate vineri, 24 iunie 2022, între orele 13.00 – 15.00, la sediul Baroului Dolj. Scopul acestui demers este de a oferi sprijin persoanelor sau comunităților defavorizate sau marginalizate care altfel nu iși pot exercita sau proteja drepturile sau nu au acces la justiție, prin asigurarea de consultanță și reprezentare în toate domeniile în care ajutorul public judiciar este limitat”, transmite Baroul Dolj.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2022. Toate drepturile rezervate.