vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Croitoru: „Nu m-a surprins interesul Craiovei”

Noul antrenor al celor de la FCU Craiova este încrezător. Marius Croitoru crede că va face treabă bună în Bănie și spune că Adrian Mititelu a făcut alegerea potrivită. Tehnicianul spune că obiectivul stabilit de conducerea clubului este realist și că va reuși să îl îndeplinească.

Marius Croitoru a primit garanții din partea șefilor de la FCU cum că va mai primi întăriri. Oltenii au luptat pentru salvarea de la retrogradare în sezonul precedent, iar noul antrenor e conștient de faptul că lotul actual nu este suficient de solid pentru a face performanța dorită de Adrian Mititelu.

Sunt cu gânduri bune, cu gânduri de play-off, acum rămâne să reușim. Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off. Nu este ceva imposibil. Eu zic că avem lot și avem toate premizele de a merge în primele șase. Vor mai veni și jucători. Negocierile au fost cum sunt negocierile, unul mai pune, unul mai lasă, unul mai vrea ceva, altul vrea altceva. Sunt negocieri și de asta au durat atât de mult. Important este că am ajuns. S-a pierdut puțin timp, dar încercăm să recuperăm cât putem. Dacă sunt la Craiova, înseamnă că nu am negociat și cu alte echipe. Azi avem antrenament, mâine antrenament, după care plecăm în Austria, unde vom avea două săptămâni de pregătire, plus un amical. Apoi ne întoarcem la meciurile din România. Deocamdată nu am avut niciun contact cu jucătorii și cu galeria, dar cred că lumea știe ce am făcut de când sunt antrenor și nu cred că aș avea de ce să nu fiu primit bine. Am reușit lucruri bune la o FC Botoșani și e normal să reușesc și aici. Nu m-a surprins interesul Craiovei. Craiova este o echipă bună și este normal să își dorească un antrenor bun”, a declarat Marius Croitoru, la scurt timp după instalare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica