FOTO/ Polițistul arestat pentru droguri, pozitiv la DrugTest

DIICOT și IPJ Dolj au furnizat, în sfârșit, informații cu privire la Polițistul de la Rutieră prins când vindea droguri. Este vorba despre polițistul Ionuț Mitroi, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost prins după ce polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată în localitatea Branişte, unde doi bărbaţi, de 29 şi 37 de ani, ambii din judeţul Dolj, au fost prinşi în momentul în care ar fi pus, spre vânzare, 7 doze de cocaină, în schimbul a 3.500 de lei.

Cei doi bărbaţi au fost testați cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de droguri, acestora fiindu-le recoltate mostre biologice. Ulterior, au fost puse în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, toate în județul Dolj, în urma cărora, au fost descoperite şi ridicate 20 de doze de cocaină, 2 pistoale și muniție, supuse autorizării (unul cu bile metalice, iar altul cu bile de cauciuc), 2 telefoane mobile și o farfurie, ce ar fi prezentat urme de cocaină”, informează oamenii legii.

Totodată, într-unul dintre autoturismele folosite de bărbaţi, au fost descoperite încă 2 doze de cocaină. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova a dispus reținerea celor doi bărbaţi, pentru 24 de ore, ulterior, instanța de judecată dispunând arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Populare

Recomandări