joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

250 de grame de cocaină, puse în vânzare de un craiovean

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Craiova, a fost prins în momentul în care ar fi pus, spre vânzare, 250 de grame de cocaină, în schimbul a 20.000 de euro. Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată chiar în Bănie.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal de trafic de droguri de mare risc. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, ulterior, instanța de judecată dispunând arestarea preventivă, pentru 30 de zile”, informează polițiștii.

Alți doi tineri, de 18 şi 20 de ani, din Dolj, au fost prinşi în momentul în care ar fi pus în vânzare 10 grame de ketamină. Ulterior, au fost puse în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost ridicate mai multe sisteme informatice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova a dispus măsura controlului judiciar, faţă de tânărul de 20 de ani şi reţinerea celui de 18 ani, ulterior instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile”, informează oamenii legii.

Politica