vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițistul craiovean prins că vindea droguri, arestat preventiv. A făcut contestație

Polițistul craiovean prins de colegii săi în timp ce vindea droguri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Așa a decis Tribunalul Dolj atât în cazul polițistului de la Rutieră Cristian Ionuț Mitroi, cât și în cazul cumpărătorului său. Ambii au făcut contestație.

Reamintim că, potrivit surselor “Jurnalul Olteniei”, polițistul ar fi fost prins cu 20 de grame de cocaină. Oficial, anchetatorii nu au comunicat nimic.

Polițistul era de ceva timp în concediu de paternitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Soluția pe scurt data de instanță: “În baza art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e C.pr.pen., art. 223 alin. 2 C.pr.pen şi art. 226 C.pr.pen. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului MITROI CRISTIAN IONUȚ pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.06.2022 până la data de 21.07.2022 inclusiv Dispune arestarea preventivă a inculpatului BĂLĂȘOIU IONUȚ CĂTĂLIN pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.06.2022 până la data de 21.07.2022 inclusiv În baza art. 230 C.proc.pen. Dispune emiterea, de îndată a mandatelor de arestare preventivă față de inculpații Mitroi Cristian Ionuț și Bălășoiu Ionuț Cătălin. În baza art 275 alin 3 și 6 C.pr.pen cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă Pronunţată în ședința din camera de consiliu, azi, 22 iunie 2022, ora 17.45”.

În urmă cu câteva luni, un alt polițist craiovean, de data aceasta de la Secția 3, ar fi fost prins cu droguri. El a fost reținut în martie, alături de alți doi suspecți. Nici în cazul său anchetatorii nu au comunicat nimic.

Politica