joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Incendiu la secția de Chirurgie a Spitalului „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu

Peste 30 de persoane au fost evacuate din secția de Chirurgie a Spitalului „Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu, după ce un incendiu a izbucnit în incinta unității medicale. La fața locului au intervenit două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autoplatformă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.

La fata locului intervin 2 autospeciale de lucru cu apa și spuma și o autoplatforma din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, în timpul intervenției.

Conform reprezentanților ISU Gorj, 33 de persoane de la secția Chirugie au fost evacuate, pe casa liftului fiind degajări de fum. Problemele ar fi pornit chiar de la lift. Nimeni nu a fost rănit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liftul a fost modernizat în 2015. Are toate autorizațiile la zi. Va fi reautorizat la sfârșitul lunii octombrie 2022. Autorizația se dă de CNCIR Craiova o data pe an. Liftul va fi sigilat și nu va mai funcționa până când nu vine echipa tehnică vine sa verifice s sa repare”, spun reprezentanții spitalului.

Politica