sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Lucrările de la târgul din Vânju Mare, pe final

Orașul Vânju Mare va avea cel mai modern târg din oraș, investiția care se derulează în această perioadă fiind finanțată cu fonduri guvernamentale, în valoare de 5,3 milioane lei, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locale.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, în lunile următoare, investiția va fi finalizată.

”Dotările vor fi cele necesare autorizării târgului de către autoritățile sanitare și de siguranță alimentară, astfel încât, oamenii să aibă toată încrederea că se vor respecta toate normele de igienă. Târgul este prevăzut cu spații destinate comercializării hainelor, zarzavaturilor, animalelor, cerealelor, produselor lactate și de origine animală, centrală de încălzire, lăzi frigorifice, galantare, sistem de ventilație, grupuri sanitare și cabinet al medicului veterinar”, a spus Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, va avea apă curentă și apă caldă și va fi conectat la rețeaua de canalizare.

”Se vor respecta circuitele de acces și ieșire și va avea amenajată și o parcare generoasă, cu aproximativ 300 locuri. Era necesară o astfel de parcare întrucât, la sfârșitul săptămânii, târgul are o adresabilitate mare și până acum, se crea aglomerație pe străzile din împrejurimi și chiar pe drumul național din imediata apropiere”, a mai adăugat președintele consiliului.

Politica