Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Lucrările de la târgul din Vânju Mare, pe final

Publicat

pe

Orașul Vânju Mare va avea cel mai modern târg din oraș, investiția care se derulează în această perioadă fiind finanțată cu fonduri guvernamentale, în valoare de 5,3 milioane lei, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locale.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, în lunile următoare, investiția va fi finalizată.

”Dotările vor fi cele necesare autorizării târgului de către autoritățile sanitare și de siguranță alimentară, astfel încât, oamenii să aibă toată încrederea că se vor respecta toate normele de igienă. Târgul este prevăzut cu spații destinate comercializării hainelor, zarzavaturilor, animalelor, cerealelor, produselor lactate și de origine animală, centrală de încălzire, lăzi frigorifice, galantare, sistem de ventilație, grupuri sanitare și cabinet al medicului veterinar”, a spus Aladin Georgescu.

Totodată, va avea apă curentă și apă caldă și va fi conectat la rețeaua de canalizare.

”Se vor respecta circuitele de acces și ieșire și va avea amenajată și o parcare generoasă, cu aproximativ 300 locuri. Era necesară o astfel de parcare întrucât, la sfârșitul săptămânii, târgul are o adresabilitate mare și până acum, se crea aglomerație pe străzile din împrejurimi și chiar pe drumul național din imediata apropiere”, a mai adăugat președintele consiliului.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2022. Toate drepturile rezervate.