joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean reținut după o țeapă de 30 de mii euro. A vândut o mașină inexistentă

Un bărbat de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reținut de polițiști, în urma unui mandat de arestare internațional, emis de autoritățile din Spania. Bărbatul este acuzat de înșelăciune, după ce a cauzat un prejudiuciu de 29.400 de euro. Acesta ar fi primit banii pentru a vinde un autoturism, dar mașina în cauză nu a ajuns niciodată la victimă.

„La data de 21 iunie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de arestare european, emis de autoritățile spaniole, față de un bărbat, în vârstă de 40 de ani.

Acesta era căutat, în vederea arestării, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune, constând în aceea că, la data de 23.04.2019 persoana vătămată l-a contactat, pentru a cumpăra un autovehicul, transferându-i astfel acestuia suma de 29.400 euro, fără a primi însă bunul în cauză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost încarcerat, pentru 30 de zile, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie îndeplinită procedura de extrădare către autoritățile judiciare din Spania”, conform IPJ Vâlcea.

Politica