vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Contrabandist căutat internațional, reținut de polițiști

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Coteana, județul Olt a fost reținut, luni, de polițiști, în Slatina.

Acesta era căutat internațional pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care contrabandă cu tutun și spălare de bani.

„La data de 20 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, pe numele unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Coteana, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Astfel, polițiștii, în urma activităților specifice, l-au depistat pe bărbatul de 37 de ani, în municipiul Slatina. Conform mandantului european de arestare, bărbatul este bănuit de deținere în grup organizat de tutun fabricat fără documente justificative legale, import prin contrabandă și în grup organizat de produse din tutun fabricat, deținere în grup organizat de marfă prezentată sub o marcă contrafăcută, imigarție ilegală, spălare de bani în formă agravată – participare în grup organizat la o operațiune de plasare, disimulare sau conversie a produsului unei infracțiuni și spălare de bani – sprijin acordat în vederea justificării mincinoase a originii bunurilor sau veniturilor autorului unei infracțiuni de fraudă fiscală în formă agravată”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Politica