vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil din Craiova înjunghiat

Un copil de 14 ani, din Craiova, a fost înjunghiat, în această după-amiază. Incidentul a avut loc în zona Sălii Polivalente. Copilul a fost dus la spital. Are o rana în omoplat. Vinovatul este un alt copil, care este căutat acum de Poliție.

„In după-amiaza zilei de astăzi, în jurul orelor 17.21, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, în zona Salii Polivalente, din Craiova, un minor de 14 ani, din localitate, ar fi fost înjunghiat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit ca minorul, în această după-amiază, în timp ce se afla în zona sălii polivalente, din Craiova, ar fi fost înțepat, în zona omoplatului stang cu un obiect tăietor-înțepător, de către un alt minor, tot de 14 ani, din Craiova, care ulterior a părăsit zona, plecând într-o direcție necunoscută.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Minorului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate, pentru depistarea persoanei banuite de comiterea faptei, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”-IPJ Dolj

Politica