Conecteaza-te cu noi

Gorj

Acțiune de pregătire profesională a salvatorilor montani din Gorj

Publicat

pe

Începând luni și până la finele săptămânii, în masivul Parâng, zona Cheile Galbenului-Baia de Fier, va avea loc un o acțiune de pregătire profesională a salvatorilor montani din cadrul serviciilor Salvamont din Gorj, Caraș Severin, Hunedoara și Mehedinți. Activitatea urmărește formarea salvatorilor aero care vor interveni în salvarea montană cu elicopterul din Punctul de Operare Aeromedical Caransebeș, arondat masivelor montane din aceste județe.

Alături de instructorii asigurați de către Departamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General de Aviație al MAI, în procesul de pregătire al salvatorilor montani se vor implica și instructori salvatori montani din cadrul Serviciilor Salvamont din Gorj, Prahova, Mureș și Maramureș.

Acțiunea este organizată de către Departamentul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Aviație al MAI și Salvamont Romania, având ca parteneri locali Consiliul Județean Gorj, Primăria Baia de Fier și Serviciul Public Județean Salvamont Gorj.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2022. Toate drepturile rezervate.