joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

12 elevi premianți din Dragotești, trimiși la mare pe banii primăriei

Autoritățile locale din comuna Dragotești le-au făcut o adevărată bucurie la 12 elevi premianți din comună. Acești copii se află acum în stațiunea Mamaia, unde vor petrece 7 zile minunate, notează gorjexpress.ro.

Edilul din Dragotești, Vili Pasăre, spunea la începutul verii, că mai mulți consilieri locali au donat indemnizația pe o lună pentru a contribui la bugetul pregătit pentru sejurul elevilor.

„Tradiția la noi este ca în fiecare an să ducem la mare cei mai buni elevi din Drăgoteşti, care au rezultate deosebite la învăţătură. Este modul în care noi am decis să-i premiem pentru munca depusă de ei un an întreg. În anii trecuți elevii au mers în Grecia, dar de această dată am ales litoralul românesc. Consilierii locali PNL au donat indemnizația pe o lună, eu am contribuit cu 2.000 de lei şi ne-a ajutat şi domnul deputat Dan Vilceanu. Elevii vor pleca pe litoral după jumătatea lunii iunie, atunci când se vor termina şi evaluările naționale”, a declarat Vili Pasăre, primarul din comuna Drăgoteşti, conform pandurul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica