Conecteaza-te cu noi

Actualitate

12 elevi premianți din Dragotești, trimiși la mare pe banii primăriei

Publicat

pe

Autoritățile locale din comuna Dragotești le-au făcut o adevărată bucurie la 12 elevi premianți din comună. Acești copii se află acum în stațiunea Mamaia, unde vor petrece 7 zile minunate, notează gorjexpress.ro.

Edilul din Dragotești, Vili Pasăre, spunea la începutul verii, că mai mulți consilieri locali au donat indemnizația pe o lună pentru a contribui la bugetul pregătit pentru sejurul elevilor.

„Tradiția la noi este ca în fiecare an să ducem la mare cei mai buni elevi din Drăgoteşti, care au rezultate deosebite la învăţătură. Este modul în care noi am decis să-i premiem pentru munca depusă de ei un an întreg. În anii trecuți elevii au mers în Grecia, dar de această dată am ales litoralul românesc. Consilierii locali PNL au donat indemnizația pe o lună, eu am contribuit cu 2.000 de lei şi ne-a ajutat şi domnul deputat Dan Vilceanu. Elevii vor pleca pe litoral după jumătatea lunii iunie, atunci când se vor termina şi evaluările naționale”, a declarat Vili Pasăre, primarul din comuna Drăgoteşti, conform pandurul.ro.

Continue Reading
Publicitate
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2022. Toate drepturile rezervate.