Tânăr prins cu substanţe halucinogene, în centrul Craiovei

Un echipaj de la poliția locală, care se afla în misiune de patrulare, a observat duminică, în centrul Craiovei, un tânăr care la vederea acestora, a manifestat un comportament neobișnuit, încercând să fugă printre blocurile din zonă.

Acesta a fost imobilizat și, în urma controlului corporal, s-a descoperit că B.G.D., de 19 ani, din Craiova, avea asupra sa un plic ce conținea materie vegetală de culoare olive, a cărei proveniență nu a putut să fie justificată.

”S-a urmat procedura specifică, fiind sesizată Brigada de Combatere a Crimei Organizate Craiova, pentru continuarea cercetărilor”, se arată în comunicatul poliției locale.

De asemenea, în jurul orei 00.30, în Parcul Nicolae Romanescu, polițiștii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Siliștea Crucii, ce avea asupra sa un cuțit în lungime totală de 20 cm.

”Având în vedere că portul cuțitului, în locurile special amenajate pentru agrement, constituie infracțiune, potrivit art. 372 Cod penal și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă, după întocmirea actelor penale procedurale, persoana respectivă a fost predată Secție 2 Poliția Municipiului Craiova pentru continuarea cercetărilor”, se mai arată în comunicat.

Populare

Recomandări

Olt. Două persoane, la spital în urma unui accident rutier în Izbiceni

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după...

România retrogradează, dar Edi rămâne și e făcut praf: „Să plece toți”

România obținut un singur punct din meciul cu Finlanda...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022.

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

România-Bosnia, ultimul meci al lui Edi înainte de preliminariile pentru Euro 2024

Echipa națională a României întâlnește Bosnia, luni, de la...