Mehedinți. Lucrări de reparații între Porțile de Fier și Orșova

Date:

În această perioadă pe DN 6, Clisura Dunării, între Porțile de Fier și Orșova, au loc lucrări ample de reparații la viaductele de pe acest sector de drum.

Până sâmbătă este închis sensul de circulație Severin-Timișoara, pentru reparații la dispozitivele de acoperire ale rosturilor, la viaductul Slătinicul Mare, anunță DRDP Craiova.

Potrivit sursei, la acest viaduct au fost turnate cele 5 grinzi de beton în data de 25.05.2022 și timp de minim trei zile nu se pot efectua alte lucrări la rosturi, constructorul efectuând lucrări de colmatare între grinda de beton și partea carosabilă și curățare parte carosabilă.

După finalizarea lucrărilor pe sensul de mers Severin-Timișoara vor începe lucrări de reparații izolate cu mixtură caldă între Orșova și Severin, lucrări programate să dureze, în funcție de vreme, aproximativ o săptămână.

După finalizarea reparațiilor se vor continua lucrările la rosturile de dilatație pe viaductul Slătinicul Mare, pe sensul Timișoara-Severin.

Până la începerea sezonului estival mai sunt programate intervenții la încă 3 viaducte cu 6 linii de rost, câte două pe viaduct. În timpul sezonului estival toate restricțiile de pe acest sector de drum se vor ridica.

În zonele de lucrări circulația va fi dirijată cu semafoare sau piloți de trafic.

 

Share post:

 

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

DOLJ.LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 15.08 – 21.08.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Accident între trei olteni și un teleormănean. Unul dintre ei, la spital

Un șofer de 72 ani, din județul Dolj, a...

Diana Şoşoacă, executată silit

Diana Şoşoacă este executată silit de ANAF. Senatoarea nu...