Mehedinți. Lucrări de reparații între Porțile de Fier și Orșova

În această perioadă pe DN 6, Clisura Dunării, între Porțile de Fier și Orșova, au loc lucrări ample de reparații la viaductele de pe acest sector de drum.

Până sâmbătă este închis sensul de circulație Severin-Timișoara, pentru reparații la dispozitivele de acoperire ale rosturilor, la viaductul Slătinicul Mare, anunță DRDP Craiova.

Potrivit sursei, la acest viaduct au fost turnate cele 5 grinzi de beton în data de 25.05.2022 și timp de minim trei zile nu se pot efectua alte lucrări la rosturi, constructorul efectuând lucrări de colmatare între grinda de beton și partea carosabilă și curățare parte carosabilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După finalizarea lucrărilor pe sensul de mers Severin-Timișoara vor începe lucrări de reparații izolate cu mixtură caldă între Orșova și Severin, lucrări programate să dureze, în funcție de vreme, aproximativ o săptămână.

După finalizarea reparațiilor se vor continua lucrările la rosturile de dilatație pe viaductul Slătinicul Mare, pe sensul Timișoara-Severin.

Până la începerea sezonului estival mai sunt programate intervenții la încă 3 viaducte cu 6 linii de rost, câte două pe viaduct. În timpul sezonului estival toate restricțiile de pe acest sector de drum se vor ridica.

În zonele de lucrări circulația va fi dirijată cu semafoare sau piloți de trafic.

Populare

Recomandări

Mediile elevilor vor putea fi încheiate cu doar două note

Ministrul Educației a semnat ordinul pentru scăderea numărului minim...

A dispărut Tiligrama! Ați văzut-o?

Polițițtii doljeni caută o tânără în vârstă de 17...

Actul sexual cu un minor sub 16 ani va fi considerat viol

Legea anti-viol a primit raport favorabil, miercuri, în comisia...

Fermierii vor sprijin de la stat

Mehedințenii au cerut sprijin de la stat pentru aproape...