Conecteaza-te cu noi

Dolj

A VI-a ediție a International Conference of Mechanical Engineering a început, la Craiova

Publicat

pe

Ediția a VI-a manifestărilor științifice International Conference of Mechanical Engineering – ICOME 2022 a început, miercuri, la Craiova. Evenimentele științifice vor avea loc până pe 20 mai și sunt organizate în anul omagial ”75 de ani de la înființarea Universității din Craiova.

Deschiderea manifestărilor științifice a avut loc în Aula „Mihai I al României”, din clădirea centrală a Universității din Craiova. În cadrul evenimentului, Cornel Stan, Prof. univ. dr. habil. ing. DHC, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Craiova.

Scopul evenimentelor științifice este de a oferi cercetătorilor și specialiștilor din domeniu un forum amplu de dezbatere unde să îşi prezinte cele mai noi realizări în activitatea de cercetare şi inovare în domenii de anvergură, cu teme majore de interes.

La deschiderea International Conference of Mechanical Engineering, pe lângă conducerea Facultății de mecanică, au participat studenți, dar și foști studenți care au reușit să facă o adevărată carieră după ce au terminat studiile. Aceștia le-au vorbit tinerilor despre ambiție, dar și despre cât de mult contează ca fiecare să se implice în alte activități, pe lângă facultate.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.