miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Zeci de activități cu ocazia Zilelor Poliției Locale!

Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, ocrotitorii spirituali ai Municipiului Târgu Jiu, are pentru Politia Locală Târgu Jiu o semnificație aparte, ziua de 21 Mai fiind declarată prin Legea nr. 138/2015, Ziua Poliției Locale.

„Ziua polițiștilor locali este strâns legată, ca semnificație, de sentimentul de încredere în valorile umane, moral-spirituale și istorice naționale. Cu această ocazie, ne-am aliniat manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu și am pregătit un program special pe care vi-l prezentăm în continuare”, a scris Poliția Locală Târgu Jiu.

Programul manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Poliției Locale

În data de 19 mai 2022, Poliţia Locală Târgu Jiu organizează competiția sportivă „Cupa Poliției Locale la Tir” la care vor participa 11 Poliții Locale din județele Gorj, Caraș-Severin, Vâlcea și Hunedoara, cu sprijinul Direcției Evenimente din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, parteneri ai acestui eveniment fiind Glock România, In Sight Club, IPA Gorj Regiunea 4 și Asociația Profesională a Polițiștilor Locali din Județul Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 20:30, un pluton format din 21 de polițiști locali va participa la procesiunea religioasă închinată Sfinților Împărați Constantin și Elena, ocrotitorii Municipiul Târgu Jiu.

Sâmbătă, 21 mai 2022, începând cu ora 10:00, polițiștii îi invită pe cetățeni să le fie alături în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, unde vor desfășura activități de informare și prezentare a tehnicii din dotare. De asemenea, polițiștii locali vor oferi insigne și legitimații de „POLIȚIST LOCAL PENTRU O ZI”, copiilor care vor participa la activitățile desfășurate în cadrul acestui eveniment.

Tot în data de 21 mai 2022, sub sloganul „Să salvăm vieți împreună!” polițiștii locali organizează o acțiune umanitară prin care invităm cât mai mulți cetățeni să se alăture demersului de a dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu.

Politica