Conecteaza-te cu noi

Gorj

Cea mai frumoasă grădină cu flori din Rovinari va fi premiată de Primărie

Publicat

pe

Primăria Oraşului Rovinari şi Consiliul Local Rovinari organizează concursul cu tematica „Un Oraş Verde – Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă caselor de locuit şi blocurilor de locuinţe”. Competiţia se va încheia în data de 10.06.2022, iar perioada de înscriere este 11-18 mai. Înscrierea în concurs se va face la sediul Primăriei Rovinari, printr-o cerere care va cuprinde datele personale, la care se va ataşa şi o copie a cărții de identitate, urmând ca membri comisiei tehnice să fotografieze grădina indicată în cererea de înscriere.

Pozele cu grădinile înscrise în concurs vor fi postate pe site-ul Primăriei Rovinari la adresa ww.primariarovinari.ro, pe pagina de Facebook „Primăria Rovinari”, precum şi la sediul Primăriei Oraşului Rovinari. După jurizare, câştigătorii vor primi din partea autorităţilor locale premii în bani şi diplome astfel: Premiul I – 1500 lei; Premiul II – 1000 lei; Premiul III – 700 lei; Premiul IV – 500 lei, precum și 12 mențiuni în valoare de 300 de lei fiecare.

„Aceaste premii sunt oferite cu scopul de a motiva cetățenii din orașul Rovinari pentru a participa la acțiunile de înfrumusețare a spaților verzi din preajma caselor și a blocurilor de locuințe”, informează autoritățile locale.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.