vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Au fost depuse cereri de finanțare pentru reabilitarea a trei centre DGASPC

Trei cereri de finanțare în vederea atragerii de fonduri europene în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență pentru reabilitarea a 3 centre de asistență socială au fost depuse de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.

Proiectele sunt următoarele:

  • Reabilitare și modernizare Clădire Centru de Plasament nr. 2 în vederea creșterii eficienței energetice. (Valoare: 2 855 197 lei)
  • Reabilitare și modernizare Clădire Centru de Plasament nr. 3 Gura Văii, în vederea creșterii eficienței energetice.(Valoare: 2 508 252 lei)
  • Reabilitare și modernizare Clădire Centru Primire Minori în vederea creșterii eficienței energetice. (Valoare: 1 463 488 lei)

“Îi doresc mult succes directorului general al DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici în obținerea finanțării pentru aceste obiective. Sunt centre de asistență socială care au nevoie de investiții, atât pentru sporirea confortului celor cazați aici, cât și pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrică și termică. PNRR are prevăzute fonduri pentru acest domeniu, astfel încât, mă bucur că am putut profita de această ocazie!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele trei proiecte au fost aprobate în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean care a avut loc în a doua jumătate a săptămânii trecute. Consiliul Județean Mehedinți urmează să acopere cheltuielile neeligibile ale proiectelor.

Foto: Facebook

Politica