vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Incendiu în Slatina. Acoperișul unui bloc, în flăcări

Update/ Pompierii au reușit să stingă flăcările după aproximativ o oră.

„A fost permis accesul locatarilor în apartamente. A fost distrus acoperișul blocului, pe aproximativ 300 de metri pătrați.

La locul evenimentului asigură o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Se acționează pentru îndepărtarea elementelor de acoperiș, care prezintă pericol pentru persoanele care trec prin zonă și autoturismele parcate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea unei lămpi cu combustibil gazos, fără respectarea normelor, pe timpul unor lucrări de refacere a hidroizolației acoperișului”- ISU Olt

_____

Acoperisul unui bloc de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Slatina, a fost cuprins de flăcări, sâmbătă seara. 16 locatari au fost evacuați. O femeie care avea probleme medicale este asistată acum de echipajele SMURD prezente la fața locului.

„Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina, Detașamentul Caracal, Stația Scornicești și de la Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Rivergate. Cu patru autospeciale pentru intervenție la înălțime, echipaje de stingere, SMURD, descarcerare. Suprafața afectată este de aproximativ 300 de metri pătrați”, transmite ISU Olt.

Politica